Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Dressuurinstructie

Contactgegevens
Naam:Mieke Wind
Plaats:Engwierum
Provincie:Friesland, NL
Telefoonnr:0611070760
E-mail:Bericht verzenden
Kaart lokatie adverteerder
Advertentie delen
Meld aan Paardentekoop.net
Melding maken:
Omschrijving:
Mishpa => Voor een andere kijk op de paardenwereld.

Ben jij op zoek naar leuke, leerzame lessen waarin je bewust gaat paardrijden? Van ontspanning naar inspanning, een rechtgericht paard die het werk leuk vind? Ik geef wedstrijd gericht les, maar ook voor de recreatie ruiter zijn mijn lessen zeer geschikt. Ik heb de opleiding Centered Riding afgerond en ben daarmee dus gediplomeerd instructrice. Naast de opleiding Centered Riding heb ik ook diverse cursussen gevolgd (van klassieke dressuur, dressuur trainen aan de hand tot acupressuur en shiatsu, ook mag ik jureren tot Z niveau KNHS). In mijn lessen staat plezier voorop, voor zowel paard als ruiter. Natuurlijk moet er ook getraind worden, dus besteden we veel aandacht aan rechtgerichtheid, ontspanning naar aanspanning, achterhand en houding en zit.

Om alvast een idee te hebben van wie ik ben, zal ik hieronder mij kort even voorstellen: Ik ben Mieke Wind, 27jr en al jaren in de paardenwereld bezig. Ik vind het vooral leuk om met paarden en gedragsproblemen te werken en deze op te lossen, maar het voorkomen van de problemen zou nog beter zijn. Daarom geef ik graag les. Zelf heb ik in de wedstrijdsport gereden maar helaas bleek mijn paard niet echt geschikt door zijn verleden. We gingen niet meer met plezier op pad en na nog een onderlinge wedstrijd in de Z1 besloot ik alleen nog maar leuke dingen te gaan doen. Inmiddels is hij met pensioen en hoop ik binnenkort aan een nieuwe uitdaging te kunnen beginnen. Mijn interesse gebied is eigenlijk heel ruim en werk ik dus niet met 1 methode, maar probeer ik de juiste methode bij de juiste ruiter te vinden om er een succes van te maken.

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken? Dan graag even een bericht sturen of bellen mag natuurlijk ook!
In principe kom ik op locatie bij u thuis, maar eventueel is het huren van een binnenbak mogelijk in omg Groningen of u mag ook komen lessen op onze locatie

Details Advertentie

Advertentienr: 000015847
Datum: 22-02-2017
Aantal keer bekeken: 619
Categorie: Overig
Leeftijd: 0
Vraagprijs: Op aanvraag
Schofthoogte: 0 cm
Stamboek: Geen Stamboek
Geslacht: nvt
Type: N.v.t.


Foto's

Gebruik dit formulier om een mogelijk frauduleuze of misplaatste advertenties aan de redactie te melden.
Hartelijk dank, onze redactie zal uw melding spoedig in behandeling nemen.