Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Z2 dressuur pony met gouden randje

Contactgegevens
Naam:C den boer
Plaats:koewacht
Provincie:Zeeland, NL
Telefoonnr:0114361875
E-mail:Bericht verzenden
Kaart lokatie adverteerder
Advertentie delen
Meld aan Paardentekoop.net
Melding maken:
Omschrijving:
Vanwege het bereiken van 18 jarige leeftijd van onze dochter, is het nu tijd om een liefdevol nieuw thuis te zoeken voor ons ‘maatje’ Donatello du Bois.
Donatello is een 11 jarige ster sport prestatie D-pony ruin met een stokmaat van 147cm. Hij is geboren op de bekende du Bois stoeterij, waar al vele top sport pony’s vandaan zijn gekomen.
Donatello heeft goede bewegingen en is een knappe en stoere pony in de ring. Hij is veelzijdig opgeleid, naast de dressuur (Z2 15WP) waarin hij al zeer veel prijzen en titels gewonnen heeft, is hij ook L-springen en B-samengesteld start gerechtigd. Veder is hij diverse keren uitgebracht in 4 en 6 tal. Hij heeft ook verschillende keren deelgenomen aan grote evenementen zoals het NK, NRPS Subli-Cup, KNHS instructieweken en Horse Event.
We maken ter afwisseling ook regelmatig een bos- of strandrit of rijden gewoon een rondje door de polder met hem. Hierin is hij ook zeer makkelijk en relaxed en niet bang voor andere weggebruikers en landbouwvoertuigen.
Bij dit alles heeft Donatello ook nog eens een ongekend vriendelijk en geduldig karakter, is maatjes met iedereen en bouwt in het bijzonder met zijn ruiter een hechte band.
Hij is makkelijk op de trailer, ook met andere paarden, en hij laat zich eenvoudig door 1 persoon laden en lossen. Hij is braaf bij dierenarts, smid, scheren, tandarts en osteopaat. En heeft geen stalgebreken.
Hij is in het algemeen sociaal naar andere paarden en heeft veel affectie met honden en katten.
Wij hebben Donatello nu 8 jaar in ons bezit, in deze tijd is nog nooit ziek of kreupel geweest, ook heeft hij nog nooit koliek gehad.

Details Advertentie

Advertentienr: 000016687
Datum: 18-09-2017
Aantal keer bekeken: 1004
Categorie: Pony's
Leeftijd: 11
Vraagprijs: 14000 euro
Schofthoogte: 147 cm
Stamboek: NRPS
Geslacht: Ruin
Type: Dressuur


Foto's

Gebruik dit formulier om een mogelijk frauduleuze of misplaatste advertenties aan de redactie te melden.
Hartelijk dank, onze redactie zal uw melding spoedig in behandeling nemen.