Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Energieke merrie dressuur en springen

Contactgegevens
Naam:Pleun de Bruijn
Plaats:Riel
Provincie:Brabant, NL
Telefoonnr:0613054019
E-mail:Bericht verzenden
Kaart lokatie adverteerder
Advertentie delen
Meld aan Paardentekoop.net
Melding maken:
Omschrijving:
Bonita is als springpaard gefokt met een goede bloedlijn. Echter heeft ze de laatste paar jaar niet meer actief gesprongen. Met haar fanatieke werkkarakter en bom van energie is dit in no time weer op te pakken. Op het moment wordt er actief dressuur mee gereden. Tot drie jaar terug is ze ook mee op wedstrijd geweest, zowel voor het springen als dressuren, dus dit kent ze allemaal. Alhoewel het trailer laden nog steeds wel een beetje spannend blijft staat ze altijd braaf op de trailer.

Naast het dressuren wordt er iedere week ook een buitenrit gemaakt. Ze is erg braaf en enorm verkeersmak, zowel in de bossen als door het dorp als langs drukke wegen doet ze het even goed. Dat is toch het koelbloedige wat ze van het springbloed meegekregen heeft. Zoals ik al zei is ze erg energiek en makkelijk in de omgang met andere paarden. Omdat ze zo veel energie en werkkarakter heeft is het wel van belang dat ze minstens vier keer in de week van beweging voorzien wordt. Tijdens het rijden is ze altijd leergierig en erg voorwaarts. Onder het zadel heeft ze verder geen streken. Voor degene die er graag mee op pad gaan, ze kent ook het strand en de zee waar ze erg enthousiast van wordt. Bossen, waterplassen, open vlaktes, kleine paadjes maakt allemaal niet uit. Ondanks dat ze misschien wel de snelste is, zal ze niet haantje de voorste zijn tijdens een buitenrit.

Ze heeft verder nog nooit blessures of gebreken gehad. Bij interesse kan er contact opgenomen worden voor een proefritje of bezichtiging. Bij stal zit een buitenbak met eb- en vloedbodem, dus er kan altijd gereden worden.

Details Advertentie

Advertentienr: 000016930
Datum: 21-11-2017
Aantal keer bekeken: 298
Categorie: Paarden
Leeftijd: 11
Vraagprijs: 6500 euro
Schofthoogte: 170 cm
Stamboek: KWPN
Geslacht: Merrie
Type: Dressuur


Foto's

Gebruik dit formulier om een mogelijk frauduleuze of misplaatste advertenties aan de redactie te melden.
Hartelijk dank, onze redactie zal uw melding spoedig in behandeling nemen.