Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Bonte Kwpn merrie

Contactgegevens
Naam:Nathalie adriaanse
Plaats:Son en breugel
Provincie:Brabant, NL
Telefoonnr:0620174074
E-mail:Bericht verzenden
Kaart lokatie adverteerder
Advertentie delen
Meld aan Paardentekoop.net
Melding maken:
Omschrijving:
Met erg veel pijn in mijn hart heb ik moeten besluiten om op zoek te gaan naar een geweldig nieuw baasje voor mijn paard. Door het gezinsleven heb ik geen tijd meer voor haar.

1,58 m (8 jaar geleden voor het laatst gemeten, misschien nog een cm meer/minder)
27 april 2004
Bruin bont
Kwpn stamboek (naam zarahcari)
Cool cracker x sammartini x wellington


Zarah is al vanaf 1 jaar in mijn bezit. Ik heb haar rechtstreeks van de fokker gekocht. Zarah is lief, houd van aandacht van zowel mensen als andere paarden. Ze kan dan ook niet goed alleen staan in de wei.

Zarah is niet geschikt voor de beginnende of angstige ruiter. Ze bokt niet, zal je er ook zeker niet bewust af willen gooien. Maar ze kan schrikkerig zijn, en schiet dan opzij. Dan moet je stevig in het zadel zitten. Daarbij is ze behoorlijk voorwaarts en is alles in haar omgeving interessant. Ze is soepel in de mond en goed wendbaar.

Ze is gewend in de bossen te rijden, dit gaat in groepen goed. Alleen gaat ook, maar vanwege het snelle schrikken kan dit niet met een lang teugeltje. Heeft voorheen wekelijks op de trailer gestaan en dat ging heel goed. In de B dressuur uitgebracht, maar omdat ik nogal gespannen was, hiermee gestopt. Op onze toenmalige manege wel regelmatig een dressuur wedstrijdje mee gedaan. Zarah kan ook leuk springen, heeft ook al meerdere keren een parcoursje gelopen.

Zarah eet al het stro in haar stal op, en krijgt dan koliek. Na dit meerdere keren te hebben mee gemaakt, ervoor gekozen om haar op vlas te zetten. Dat gaat heel goed. Toen ze 1 jaar oud was, heeft ze een trap tegen haar linker oog gehad. Hierdoor ligt de oogbol dieper in de kas, overigens is er niks mis met het oog zelf. Er een operatie geweest om een kraakbeentje weg te halen, dit was gebroken. Hierdoor traant het oog sneller. Daardoor draagt ze in de zomer een vliegenmasker. Sinds die operatie heeft ze geen problemen met het oog gehad, behalve dat het af en toe was dikker is. Dit trekt weer vanzelf weg. Tijdens het rijden heb je hier niet veel last van.

Aangezien ze zo veel voor mij betekent, gaat ze niet zomaar weg. Ik wil het juiste baasje kiezen. Maneges en handelaren hoeven dus ook niet te reageren.

Haar zadel en hoofdstel zijn over te nemen, beide donker bruin. Hoofdstel is van BR en zadel is een hulsebos (dressuur)

Vraagprijs; 3500,- euro

Details Advertentie

Advertentienr: 000017224
Datum: 12-03-2018
Aantal keer bekeken: 815
Categorie: Paarden
Leeftijd: 14
Vraagprijs: 3500 euro
Schofthoogte: 158 cm
Stamboek: KWPN
Geslacht: Merrie
Type: Recreatie


Foto's

Gebruik dit formulier om een mogelijk frauduleuze of misplaatste advertenties aan de redactie te melden.
Hartelijk dank, onze redactie zal uw melding spoedig in behandeling nemen.