Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Prachtige stevige 15.2HH merrie

Contactgegevens
Naam:Tenny White
Plaats:
Provincie:Antwerpen, NL
Telefoonnr:
E-mail:Bericht verzenden
Kaart lokatie adverteerder
Advertentie delen
Meld aan Paardentekoop.net
Melding maken:
Omschrijving:
Introductie van Penguin
Prachtige 15.2hh dikke, opkomende 13 jaar oude gekleurde merrie
VIDEO'S BIJ DE ADVERTENTIE !!
Scholing: Penguin als een veilige, leuke, voorwaarts reagerende rit op school, heeft 3 goede stappen en is een echt ongecompliceerd ritje, ze is een voorwaartse beweging, zonder scherp of bruisend te zijn. Maar verstandig onderwijs zou niet geschikt zijn voor een nerveuze rijder, omdat dit een gebied is dat ze kan verbeteren.
Springen: Penguin is een enthousiaste springer en springt graag met alles wat haar wordt voorgezet, ze is meer een cross country / jachtpaard vanwege haar bouw, ze is gebouwd als een tank. We hebben haar tot 95 keer thuis een enkel hek gesprongen. Maar springt gelukkig een koers van 60cm
Hacken: Penguin is een ongecompliceerde hack die veilig en verstandig is, niet wordt gehinderd door verkeer en graag alleen of in gezelschap wordt gehackt, eerste of laatste of in het midden, ze hackt gelukkig de landwegen of de drukke b-weg naar de stad heeft gezien tractoren en vrachtwagens.
Cross Country: Penguin in dappere en dappere XC en springt alles voor haar, van banden, roll tops, sloten, rails, steps etc. ... Ze is niet door water bevangen en gaat geen vragen in en is blij om in of uit te springen van water. Ze is echt heel leuk en een echt genot om mee te nemen!
Open ruimtes: houdt van een goede galop rond onze velden, alleen of in gezelschap en raakt niet opgezwollen of stom, trekt omhoog wanneer erom wordt gevraagd, altijd in een trens.
Manieren - goede manieren op de grond, goed voor hoefsmeden en blij om in of uit te leven, op dit moment benen geknipt en opgeheven. Gaat op met merries en ruinen. Ze laadt en reist goed alleen of in gezelschap.

Penguin is buiten de arena geweest, ze had 3 sprongen naar beneden en was duidelijk XC, sprong alles op en gooide het goed, heel oprecht, goedgemanierd op de doos, zelfs als een ander paard opstond, opgewarmd in een zeer drukke opwarmen. En gelukkig stond en wachtte haar beurt (alle live video's op onze fb muur.

Penguin was aan de kust en ging vrolijk de zee in en draafde in de golven en had een goede galop op het strand.
Wie zou Penguin passen? Fantastisch paard voor leuke ritten, jaagtochten, strandritten, springen, langlaufen, low-level maneges en hacken. Ze is een grote capabele merrie, een echte allrounder die klaar is voor elke klus. Ze is een grote kolf met veel botten, dus geen kinderen alsjeblieft.

Penguin is een zeer echte merrie die haar berijder veel plezier zal brengen, we krijgen momenteel Penguin gewoon om uit een blok te worden gemonteerd, omdat dit iets is dat ze niet gewend is en meer gewend is om van de grond te worden gemonteerd. Dit is gewoon iets dat ze moet leren.

Details Advertentie

Advertentienr: 000017557
Datum: 11-07-2018
Aantal keer bekeken: 210
Categorie: Paarden
Leeftijd: 7
Vraagprijs: 4500 euro
Schofthoogte: 146 cm
Stamboek: Irish Sport Horse
Geslacht: nvt
Type: Allround


Foto's

Gebruik dit formulier om een mogelijk frauduleuze of misplaatste advertenties aan de redactie te melden.
Hartelijk dank, onze redactie zal uw melding spoedig in behandeling nemen.