Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Defiance, 2013 Black Hanoverian Gelding

Contactgegevens
Naam:Michael S Reinhardt
Plaats:
Provincie:Drenthe, NL
Telefoonnr:
E-mail:Bericht verzenden
Kaart lokatie adverteerder
Advertentie delen
Meld aan Paardentekoop.net
Melding maken:
Omschrijving:
Volwassen lengte: 16H +
Potentieel: FEI Dressuur
Momenteel onderwijs: dressuur op het eerste niveau

Defiance HVH is gefokt voor FEI-dressuur. Zijn vader, Dancier (DeNiro), is een uitzonderlijke Hannoveraanse dressuurhengst, winnaar van zijn hengstenkeuring met een dressuurindex van 158, tweemaal gekwalificeerd voor de Duitse nationale kampioenschappen en succesvol in de FEI-dressuur op 8-jarige leeftijd. Onder zijn tientallen met vergunning zonen, twee uitzonderlijke hengstzonen zijn uit Rotspon-dammen, wat ons ertoe bracht Dancier over te steken met EM Rebellienne HVH (Rotspon). Rebellienne was het USDF-paard van het jaar in haar 3-jarig jaar (kampioen onder het zadel en reserve-kampioen in de hand) en bereikte de 2013 USEF Young Horse Dressage Champion 4yo-titel.

Defiance is een buitengewone ruin met een elegante gestalte, uitzonderlijke opwindende gangen, een liefhebbend en onderzoekend temperament en veelzijdigheid. Hij heeft een superieur karakter, uitzonderlijke gangen en uitstekende trainbaarheid. Hij is een zeer getalenteerd jong dressuurpaard en zal er zeker een zijn om naar te kijken als hij zijn wedstrijdcarrière begint.

De verhaallijn achter Defiance's naam is een rode draad door zijn getalenteerde moeder, EM Rebellienne HVH. Rebellienne is een super ongecompliceerde merrie en is alles behalve rebels. Defiance is een zoet veulen en in het trainingsprogramma van de High Valley Hannoveraan ontwikkelt zich op gepaste wijze een speelse geest en worden uitzonderlijke grondmanieren geleerd. :)

Defiance heeft tal van getalenteerde tantes / ooms en is uit EM Rebellienne HVH die in 2013 4yo Young Horse Dressage Champion, 2012 USDF Horse of the Year was voor 3 jaar materiaal en Reserve Kampioen USDF HOY in hetzelfde jaar. Zijn tante, Radiance HVH, bereikte een fenomenale score van 8,78, de 2e hoogste score die de Hannoveranen ooit in de VS hebben gegeven en zijn oom, Hadrian HVH is een spectaculaire jonge dressuurruin die tweemaal werd uitgenodigd voor de USEF Young Horse Championships.

Details Advertentie

Advertentienr: 000017618
Datum: 28-07-2018
Aantal keer bekeken: 418
Categorie: Paarden
Leeftijd: 5
Vraagprijs: 3000 euro
Schofthoogte: 0 cm
Stamboek: Hannover
Geslacht: Ruin
Type: Dressuur


Foto's

Helaas, geen foto beschikbaar

Gebruik dit formulier om een mogelijk frauduleuze of misplaatste advertenties aan de redactie te melden.
Hartelijk dank, onze redactie zal uw melding spoedig in behandeling nemen.