Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Handelsstal: Susanne Suberg & Luuk Teunissen Monty Roberts instructeurs

Gegevens
Naam:Susanne Suberg & Luuk Teunissen Monty Roberts instructeurs
Plaats:Balgoy
Provincie:Gelderland
Land:Nederland
Contact
Tel. mobiel:0655848339
Tel. vast:0
E-mail:luukteunissenph@live.nl
Website:http://www.luukteunissen.com
Locatie
Kaart lokatie adverteerder
Over ons:
Welkom bij Monty Roberts instructeurs Susanne Suberg en Luuk Teunissen. Sinds begin 2011 werken wij samen om onze krachten te bundelen in het trainen van paarden. We werken in verschillende plaatsen in Nederland, Duitsland, Zwitserland en verder over de grens.

Paardentraining
Heeft u een jong paard dat gestart en ingereden moet worden op een duidelijke en verantwoordelijke manier? Heeft u een paard dat probleemgedrag vertoont of zou je je paard willen voorbereiden op bepaalde gebeurtenissen? Wij kunnen je helpen!

Wij zijn gespecialiseerd in het zadelmak maken van jonge paarden. De juiste start is essentieel voor een jong paard om een betrouwbare, gemotiveerde en betrokken partner te krijgen. Dit is belangrijk voor zowel paarden in een bepaalde sportdiscipline als bij recreatiepaarden.

Veel problemen die ontstaan tussen mens en paard zijn het resultaat van wederzijdse misverstanden. Het gaat om de oorzaak van het probleem. We stimuleren de eigenaar om een actieve rol in te nemen bij het trainen van zijn of haar paard. Dit maakt het mogelijk dat mens en paard samen leren om elkaar te begrijpen en dus weer plezier met elkaar te kunnen hebben.

Cursussen
Heeft u interesse om meer te leren over de taal van de paarden in een geweldloze trainingsmethode? Bent u op zoek naar een betere communicatie tussen u en uw paard? Bezoek dan een van onze cursussen!

Wij hebben als Monty Roberts instructeurs met Monty Roberts zelf mogen werken. Wij zijn gecertificeerd om in zijn beschermde Join-Up methode les te geven. Wij bieden een breed scala aan cursussen aan die alleen Monty Roberts instructeurs mogen aanbieden.Kijk voor ons aanbod op onze internetpagina of neem contact met ons op.

Evenementen
Wilt u ons boeken voor een interessant en educatief evenement? Wij bieden een scala aan evenementen voor zowel kinderen als volwassenen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of op onze internet pagina kijken.

Details Bedrijf

Categorie: Handelsstal
Datum toegevoegd: 2011-11-29
Aantal keer bekeken: 1313
Gratis uw eigen bedrijf toevoegen?