Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Handelsstal: Sportfriezen.nl

Gegevens
Naam:Sportfriezen.nl
Plaats:Bruchem
Provincie:Gelderland
Land:Nederland
Contact
Tel. mobiel:0614712141
Tel. vast:0
E-mail:info@sportfriezen.nl
Website:http://www.sportfriezen.nl
Locatie
Kaart lokatie adverteerder
Over ons:
Enthousiaste en ORUN-gediplomeerde dressuurinstructrice heeft nog enkele uren vrij voor het geven van privé- of groepslessen tot en met Z-niveau aan jong en oud, van recreant tot ambitieuze wedstrijdruiter.

Ik ben 30 jaar oud en rij actief wedstrijden op ZZ-L niveau met een 8-jarige Friese hengst, daarnaast heb ik meerdere (Friese) paarden afgericht tot en met Z-niveau.

U kunt met uw paard of pony bij mij in Bruchem komen lessen (20m x 40m buitenbak met verlichting), maar ik kan ook op locatie komen (eventuele km-vergoeding in overleg).

Mijn doel met lesgeven is om een combinatie te laten werken aan ontspanning, aanleuning, recht richten en communicatie en om vanuit die goede basis verder te bouwen richting een realistisch gewenst niveau. Bij wedstrijdruiters kan indien gewenst aandacht worden besteed aan proefgerichte training. Wedstrijdbegeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

Het is verder mogelijk om les te volgen op mijn brave, maar actieve Friese Z-merrie. Deze merrie is een heel fijn leerpaard en kan helpen om de fijne kneepjes van het dressuur rijden onder de knie te krijgen.

Voor meer informatie kunt u zoeken op Google naar 'Sportfriezen', mailen naar info@sportfriezen.nl of bellen naar 06-14712141.

Met vriendelijke groet,
Merel Groen

Werkzaam in regio Zaltbommel, 's-Hertogenbosch, Tiel

Details Bedrijf

Categorie: Handelsstal
Datum toegevoegd: 2012-05-02
Aantal keer bekeken: 1553
Gratis uw eigen bedrijf toevoegen?