Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.In en rond de stal: Pensionstal 'De Groene Heerd'

Gegevens
Naam:Pensionstal 'De Groene Heerd'
Plaats:Froombosch
Provincie:Groningen
Land:Nederland
Contact
Tel. mobiel:06
Tel. vast:0
E-mail:info@degroeneheerd.nl
Website:http://degroeneheerd.nl
Locatie
Kaart lokatie adverteerder
Over ons:
Zoek je een gezellige stal waar je paard of pony iedere dag, het hele jaar door naar buiten gaat, een schone, ruime en lichte stal heeft, de stallen voor je uitgemest worden en je iedere dag kunt rijden in een (verlichte) buiten- of binnenbak? Dan ben je bij 'De Groene Heerd' aan het goede adres!

De Groene Heerd is een pensionstal in Froombosch, op 13 autominuten van de stad Groningen. Het ligt centraal tussen Slochteren, Kolham en Hoogezand-Sappemeer.

We voeren basisbrok en ruwvoer (bij de prijs inbegrepen). Wil je dat je paard wat extra's krijgt of ander voer? In overleg voeren we wat jij wilt.
We zetten je paard iedere ochtend buiten, en zetten hem aan het einde van de dag weer op stal. Zo kunnen we dagelijks zien hoe het met je paard gaat.

In de directe omgeving van de stal kun je heerlijke buitenritten maken. Regelmatig vertrekt er een groepje waar je bij kunt aansluiten.

Er is plek voor paarden van alle leeftijden en formaten: van shetland ponies tot shires, van enters tot bejaarde paarden. Hengsten kunnen we alleen niet plaatsen. In onze groepsstallen kunnen ook merries met veulens geplaatst worden.

We beschikken over een buitenbak, binnenbak, longeercirkel en wasplaats. Er is ruimte voor het plaatsen van je eigen zadelkast in onze kantine/zadelruimte. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend. Het gebruik van de faciliteiten is bij de prijs inbegrepen (dus geen muntjesautomaat om je paard te wassen bijvoorbeeld)

De stalling van een paard kost € 205 per maand, voor een pony of jong paard (tot 3 jaar) vragen we € 185.

Nieuwsgierig? Kom eens langs of bel voor meer informatie 06 48067640

Details Bedrijf

Categorie: In en rond de stal
Datum toegevoegd: 2013-08-23
Aantal keer bekeken: 1059
Gratis uw eigen bedrijf toevoegen?