Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Stoere 8 jarige Tinker ruin zoekt thuis

Contactgegevens
Naam:Lisa van den Berg
Plaats:
Provincie:NoordHolland, NL
Telefoonnr:
E-mail:Bericht verzenden
Kaart lokatie adverteerder
Advertentie delen
Meld aan Paardentekoop.net
Melding maken:
Omschrijving:
Met heel veel pijn in mijn hart zet ik mijn lieve tinker ruin van 8 te koop, wegens het niet kunnen bieden wat hij nodig heeft. Hij is nu ruim 6 jaar in mijn bezit en ik weet zijn hele achtergrond.
Kyan is een paard met een lief en eerlijk karakter. Hij is dol op aandacht en echt een knuffelpaard! Hij heeft uitstraling en gooit dan ook regelmatig zijn charmes bij iedereen in de strijd. Kyan is wel een paard met een gebruiksaanwijzing en voor de gevorderde ruiter! Absoluut geen kinderpaard, vanwege zijn grootte (ongeveer 1.65m) en sterkte.

In de bak is hij fijn te rijden, maar buiten de bak heeft hij iemand nodig die hem zelfvertrouwen geeft en niet onzeker is. Kyan kan nog helemaal naar eigen handen gezet worden en is een leuk paard voor iemand die hier energie in wil steken. Op dit moment buiten onzeker/schrikachtig, maar wel goed corrigeerbaar. Moet er even doorheen gereden worden. Hij heeft iemand nodig die geduldig is, lief is, consequent en mijn voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in jonge paarden/grondwerk.

Op dit moment wordt Kyan boomloos gereden en zowel met als zonder bit. Kyan kent grondwerk en reageert hier goed op. Leert snel. Heeft zeker potentie om leuk dressuurmatig te kunnen lopen met de juiste ruiter op zich.

Kyan hoeft niet weg, maar gaat alleen bij mij weg als er iemand is die hem een 5 sterren huisje kunt bieden en ik er een goed gevoel bij heb. Handelaren en maneges hoeven niet te reageren. Weidegang en groepsverband is een vereiste. 😊

Hogere prijsklasse, neem contact op voor meer informatie. Bij serieuze interesse mailen naar: Lisa.vanden.berg@hotmail.com

Details Advertentie

Advertentienr: 000018124
Datum: 07-04-2019
Aantal keer bekeken: 871
Categorie: Paarden
Leeftijd: 8
Vraagprijs: Op aanvraag
Schofthoogte: 0 cm
Stamboek: Tinker
Geslacht: Ruin
Type:


Foto's

Gebruik dit formulier om een mogelijk frauduleuze of misplaatste advertenties aan de redactie te melden.
Hartelijk dank, onze redactie zal uw melding spoedig in behandeling nemen.