Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Leuke 11 jarige Arabier x Haflinger

Contactgegevens
Naam:Julia de Wit
Plaats:Bovenkarspel
Provincie:NoordHolland, NL
Telefoonnr:
E-mail:Bericht verzenden
Kaart lokatie adverteerder
Advertentie delen
Meld aan Paardentekoop.net
Melding maken:
Omschrijving:
Nooit gedacht deze advertentie te moeten schrijven, maar ik moet helaas een nieuw huisje vinden voor mijn paard. Vanwege mijn studie heb ik niet meer genoeg tijd om haar de aandacht te geven die ze verdiend, daarom ben ik opzoek naar iemand die net zo verliefd op haar wordt als ik ben.

Kalusha is 11 jaar oud en 1.53 groot. Ze is een kruising tussen een arabier en een haflinger. Ze is een gevoelige merrie die voor je door het vuur gaat als je eenmaal een band met haar hebt. Ze vind het heerlijk om te kroelen en geniet van een poetsbeurt. Maar ze is wel een echte merrie, als zij er geen zin in heeft laat ze dit ook duidelijk merken. Ze is absoluut niet gemeen en zal je nooit met opzet pijn doen maar ze kan wel protesteren, vooral bij een nieuwe ruiter. Dit uit zich dan in het uitbreken van een volte of een klein bokje bij het aanspringen. Verder heeft ze een zelfverzekerde ruiter nodig, ben jij onzeker dan wordt zij onzeker. In de bak zal je hier niet zo veel van merken, maar vooral met buiten rijden komt dit naar voren. Dit alles maakt dat ze niet geschikt is voor een beginner.

In de bak is ze over het algemeen erg rustig en moet jij de energie erin stoppen. Ik rij voornamelijk dressuur met haar, waar ze goede aanleg voor heeft. Wegens omstandigheden heb ik haar nooit uitgebracht op wedstrijd. Kalus vindt het erg leuk om aan het werk gezet te worden maar ze houd ook van de afwisseling. Hierom ga ik regelmatig met haar naar buiten, waar ze echt van geniet. Ze is verkeersmak maar ze vindt groter verkeer zoals vrachtwagens nog een beetje spannend, zodra die iets verder weg zijn is dit geen probleem. Verder rij ik af en toe een sprongetje, wat ze goed doet, en doe ik regelmatig grondwerk met haar wat onwijs helpt voor haar zelfvertrouwen.

Al met al is het dus een hele lieve pony waar genoeg pit in zit. Hou je dus van een uitdaging maar wil je ook lekker ontspannen kunnen rijden dan is Kalusha het paardje voor jou! Ik zoek voor Kalus een super goed huisje en hopelijk iemand die net zo veel van haar gaat houden als ik.

Lieve groetjes,
Julia de Wit

Details Advertentie

Advertentienr: 000018342
Datum: 30-05-2020
Aantal keer bekeken: 1628
Categorie: Pony's
Leeftijd: 11
Vraagprijs: Op aanvraag
Schofthoogte: 153 cm
Stamboek: N.v.t.
Geslacht: Merrie
Type:


Foto's

Helaas, geen foto beschikbaar
Helaas, geen foto beschikbaar

Gebruik dit formulier om een mogelijk frauduleuze of misplaatste advertenties aan de redactie te melden.
Hartelijk dank, onze redactie zal uw melding spoedig in behandeling nemen.