Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Knappe ervaren D pony Jacky

Contactgegevens
Naam:Ilse
Plaats:
Provincie:Utrecht, NL
Telefoonnr:
E-mail:Bericht verzenden
Kaart lokatie adverteerder
Advertentie delen
Meld aan Paardentekoop.net
Melding maken:
Omschrijving:
Helaas gaan wij afscheid nemen van onze knappe en ervaren pony Jacky of JJ zoals wij haar noemen. Wij nemen afscheid van JJ omdat onze zoon de overstap zal maken naar de paarden.

JJ is een pony met een stokmaat van 142 cm en valt daarmee mooi midden in de D pony maat. Zij is ideaal voor de overstap van een kleine pony of de manege lessen maar ook nog prima te rijden als je ongeveer 175 cm bent zoals onze zoon.

JJ is een eerlijke en talentvolle pony die makkelijk nageeflijk is te rijden. Onze zoon heeft veel van en met haar geleerd. JJ heeft nu meerdere ruiters van de B tot en met Z1 dressuur gebracht. Ook onze zoon heeft haar tot en met de Z1 dressuur gereden en samen hebben ze vele prijzen en winstpunten behaald. Zij heeft succesvol meegedaan aan veel Kring-, Regio- en Nederlandse Kampioenschappen. Tot aan de verkoop blijven wij met haar wedstrijden rijden. Wij hebben wekelijks dressuurlessen dus alle hulpen zitten er bij JJ goed op en alle oefeningen zijn tot en met Z2 niveau bevestigd. Dit maakt haar ook een ideale leerpony.

JJ kan springen maar dit heeft ze de afgelopen jaren bijna niet gedaan omdat daar de ambitie niet lag. In het verleden heeft ze wel gesprongen. Soms wat springen kan dus prima maar wij zien JJ niet uitsluitend springen of alsnog de eventing ingaan.

JJ kan mee op buitenrit en komt regelmatig op ander terrein door de wedstrijden die wij rijden.
Zij is makkelijk te laden in de trailer, makkelijk te longeren, makkelijk te poetsen en staat makkelijk vast. Ook bij de hoefsmid (ijzers voor) en tijdens het scheren is ze braaf.

JJ staat in de zomer elke dag een aantal uren op de wei en in de winter in de paddock, allebei geen probleem. Tijdens de vakanties gaat zij altijd een aantal weken samen met ons paard in een weide en dat vindt ze heerlijk. Als ze na een paar dagen of weken vrij weer wordt opgepakt is zij gewoon braaf te rijden en niet extra energiek. Als er een dag niet gereden kan worden, is dat dus geen probleem. Ze zou daarom indien gewenst ook prima meer recreatief te rijden zijn.

JJ heeft jaarlijks haar influenza enting gehad en krijgt twee keer per jaar een rhino enting. Ook wordt haar gebit jaarlijks gedaan door de tandarts.

Eventueel zijn de toebehoren van JJ ook over te nemen. Het betreft onder andere een hoofdstel, zadel, longeeersingel, dekens etc.

Wij zoeken voor JJ iemand die haar net zo goed gaat verzorgen als wij (maar ook vorige eigenaren) dat altijd hebben gedaan. Wij gunnen haar een mooie plek en nemen daar de tijd voor.
Bij serieuze interesse kan voor meer informatie of filmpjes telefonisch of via Whatsapp contact worden opgenomen met 06 51 107 101.

Details Advertentie

Advertentienr: 000018704
Datum: 17-08-2021
Aantal keer bekeken: 220
Categorie: Pony's
Leeftijd: 16
Vraagprijs: 7000 euro
Schofthoogte: 142 cm
Stamboek: N.v.t.
Geslacht: Merrie
Type: Dressuur


Foto's

Helaas, geen foto beschikbaar

Gebruik dit formulier om een mogelijk frauduleuze of misplaatste advertenties aan de redactie te melden.
Hartelijk dank, onze redactie zal uw melding spoedig in behandeling nemen.