Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.Uniek,lieve Paint Horse met blauwe ogen!

Contactgegevens
Naam:Natasja
Plaats:Rheden
Provincie:Gelderland, NL
Telefoonnr:0683255477
E-mail:Bericht verzenden
Kaart lokatie adverteerder
Advertentie delen
Meld aan Paardentekoop.net
Melding maken:
Omschrijving:
Mr black Eyed te X sweet awesome coolest
Father was European & Grand Champion halter.
Mother did halter shows as Well.
In her bloodline there is Impressive (He was the 1974 World Champion Open Aged halter stallion, the first such World Champion in his breed), as well as Leo.(Leo was one of the most influential Quarter Horse sires in the early years of the American Quarter Horse Association.)

Western . Show . Leisure

Ichi is een intelligente, jonge merrie die helemaal tot bloei komt als ze bij de juiste persoon is. Ze is ook erg gevoelig, wat betekent dat ze leest en reageert op zelfs onze kleinste bewegingen en signalen. Vanwege haar jonge leeftijd heeft ze baat bij iemand die haar de tijd kan geven om haar goed en langzaam op te voeden. Ze is gefokt als show/halter paard en heeft dus extra tijd nodig om uit te groeien tot rijpaard en ook dan is ze niet geschikt voor hele intensieve ritten of reining onder het zadel. Extreme Trails of gewoon algemeen trailrijden zou iets zijn waar ze de voorkeur aan geeft, net als hersenspelletjes en desensibilisatie. Ze is misschien ook perfect voor freestyle-werk, omdat ze licht en gevoelig is voor signalen.

Haar nieuwe eigenaar moet ook emotioneel kunnen worden geïnvesteerd. Vanwege de reisgeschiedenis van deze merrie sinds ze nog heel jong was, kan het even duren voordat ze weer een nieuw iemand vertrouwt. Je moet haar goed kunnen observeren (emoties en gedrag) in plaats van haar te veroordelen omdat ze jong is en nog volop in ontwikkeling is, zowel mentaal als fysiek. Als je daarin wilt investeren, maak je een vriend voor het leven die haar gewicht in goud waard is.

Haar vaardigheden onder het zadel zijn nog in ontwikkeling, ze is van januari tot april van dit jaar, toen ze drie maanden in training was, alleen en met andere paarden in de piste en buiten gereden. Ze toonde zich bereidwillig en heel graag samen te werken, zolang haar trainer/ruiter haar signalen maar kan lezen.

Ze is een heel fijn recreatiepaard! Bitloos en bareback rijden is ook prima met haar, ze kent ook lange/dubbele teugels, de basis van neckreining, recht richten en basis grondwerk zoals patronen of werken in vrijheid. Ze is vaak het dapperste paard van de kudde/groep en de enige die niet bang wegrent, maar zich omdraait om te zien wat er gebeurt. Dit in combinatie met haar fijngevoeligheid maakt haar een uitstekende partner voor de juiste persoon.

Ze staat op een paddockparadijs in Sinderen. Ik zie voor haar graag een plek met 24/7 buiten met schuilmogelijkheid of liefst zoveel mogelijk buiten in kuddeverband.

Details Advertentie

Advertentienr: 000019090
Datum: 09-06-2022
Aantal keer bekeken: 2164
Categorie: Pony's
Leeftijd: 0
Vraagprijs: Op aanvraag
Schofthoogte: 155 cm
Stamboek: Quarter Horse
Geslacht:
Type: Western


Foto's

Gebruik dit formulier om een mogelijk frauduleuze of misplaatste advertenties aan de redactie te melden.
Hartelijk dank, onze redactie zal uw melding spoedig in behandeling nemen.