Paarden te koop startpagina

Paarden te koop - Adverteren, kopen en verkopen

Gratis Adverteren.

Help pagina

Hieronder vind u de meest gestelde vragen met een antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Of begrijpt u iets niet? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!


Hoe plaats ik een advertentie op jullie website?

Het plaatsen van advertenties gaat doormiddel van een formulier. Dit formulier vind u door op toevoegen te klikken.

Hoe voeg ik een foto aan mijn advertentie toe?

Tijdens het plaatsen van uw advertentie kunt u ook foto's toevoegen. Dit doet u door onder de kopjes foto 1 en foto 2 op bladeren te klikken. Na dat u dit heeft gedaan moet u op u aangeven waar de foto's die u wilt gebruiken op uw computer staan. Vaak staan de foto's ergens onder "Mijn documenten". Hierna klikt u op "Openen".

Mijn paard/pony is verkocht, hoe verwijder ik nu mijn advertentie?

Als u op deze pagina het door u gebruikte e-mailadres en het advertentie-nummer (wat op de advertentie vermeld staat) krijgt u een e-mailtje waarmee u de advertentie kan verwijderen. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de e-mail terug te vinden is in de spam folder van uw e-mail.

Ik heb het formulier ingevuld om een advertentie te plaatsen, maar het lukt niet om deze te verzenden?

Om de advertentie te plaatsen moet u op de knop "Voeg toe" klikken. Gebeurd er niks? Wacht dan even, het kan zijn dat het versturen enkele minuten duurt. Zeker als u ook foto's meestuurt, dit duurt vaak even (afhankelijk van uw internet verbinding).

Recent

Blijf op de hoogte.